ONDERSCHEIDEND
TAFELBROOD

ONDERSCHEIDEND
TAFELBROOD

ONDERSCHEIDEND
TAFELBROOD

ONDER
SCHEIDEND

TAFEL
BROOD

SMAAK IS NOOIT ANONIEM

WAAROM UW TAFELBROOD DAN WEL?

Tafelbrood is te vaak anoniem. Het is belangrijk om medewerkers te informeren over het belang van goed tafelbrood. Een goed stuk brood aan tafel is plezierig om te krijgen of om te bestellen als men net aan tafel zit.

Zorg dan dat je niet alleen een mooie beschrijving geeft, maar daarbij ook de smaak laat beleven. Beschrijf wat het brood zo lekker maakt, vertel van de milde desemsmaak en omschrijf de smaken zorgvuldig. Bijvoorbeeld Pain de Camarque: Een zoetig, iets zeeltig, spekkig brood met bloemige harde korst, kruidige, boterige geur. Zeker weten, dat de gast het water in de mond loopt.

SMAAK IS NOOIT ANONIEM

WAAROM UW TAFELBROOD DAN WEL?

Tafelbrood is te vaak anoniem. Het is belangrijk om medewerkers te informeren over het belang van goed tafelbrood. Een goed stuk brood aan tafel is plezierig om te krijgen of om te bestellen als men net aan tafel zit.

Zorg dan dat je niet alleen een mooie beschrijving geeft, maar daarbij ook de smaak laat beleven. Beschrijf wat het brood zo lekker maakt, vertel van de milde desemsmaak en omschrijf de smaken zorgvuldig. Bijvoorbeeld Pain de Camarque: Een zoetig, iets zeeltig, spekkig brood met bloemige harde korst, kruidige, boterige geur. Zeker weten, dat de gast het water in de mond loopt.

SMAAK IS NOOIT ANONIEM

WAAROM UW TAFELBROOD DAN WEL?

Tafelbrood is te vaak anoniem. Het is belangrijk om medewerkers te informeren over het belang van goed tafelbrood. Een goed stuk brood aan tafel is plezierig om te krijgen of om te bestellen als men net aan tafel zit.

Zorg dan dat je niet alleen een mooie beschrijving geeft, maar daarbij ook de smaak laat beleven. Beschrijf wat het brood zo lekker maakt, vertel van de milde desemsmaak en omschrijf de smaken zorgvuldig. Bijvoorbeeld Pain de Camarque: Een zoetig, iets zeeltig, spekkig brood met bloemige harde korst, kruidige, boterige geur. Zeker weten, dat de gast het water in de mond loopt.

ZIEN ETEN
DOET ETEN

Zorg ervoor dat je tafelbroden en de presentatie daarvan echte eyecatchers zijn. Naast kleurrijk moeten ze smakelijk ogen. Nog beter, maak het instagrammable. Zorg dat de andere gasten het ook zien en er spontaan trek van krijgen. In de praktijk is al zo vaak bewezen, dat delen werkt. Tafelbrood is bij uitstek geschikt om te socializen. Leuk en handig gepresenteerd op een grote plank of schaal is het een gegarandeerd succes op het terras.

TAFELBROOD ASSORTIMENT

ZIEN ETEN
DOET ETEN

Zorg ervoor dat je tafelbroden en de presentatie daarvan echte eyecatchers zijn. Naast kleurrijk moeten ze smakelijk ogen. Nog beter, maak het instagrammable. Zorg dat de andere gasten het ook zien en er spontaan trek van krijgen. In de praktijk is al zo vaak bewezen, dat delen werkt. Tafelbrood is bij uitstek geschikt om te socializen. Leuk en handig gepresenteerd op een grote plank of schaal is het een gegarandeerd succes op het terras.

TAFELBROOD ASSORTIMENT

ZIEN ETEN
DOET ETEN

Zorg ervoor dat je tafelbroden en de presentatie daarvan echte eyecatchers zijn. Naast kleurrijk moeten ze smakelijk ogen. Nog beter, maak het instagrammable. Zorg dat de andere gasten het ook zien en er spontaan trek van krijgen. In de praktijk is al zo vaak bewezen, dat delen werkt. Tafelbrood is bij uitstek geschikt om te socializen. Leuk en handig gepresenteerd op een grote plank of schaal is het een gegarandeerd succes op het terras.

TAFELBROOD ASSORTIMENT

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG

DIRECT EEN

SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

SERVICE
ARTIKELEN

Wij kunnen u ook service artikelen aanbieden in combinatie met verschillende broodsoorten. Denk dan bijvoorbeeld aan broodplanken, broodblikken. Brooddoos of broodwikkel. Meer inspiratie over tafelbrood presenteren?.

Heeft u interesse in onze service artikelen, neem dan contact met ons op, wij helpen graag verder.

Christa Batenburg
broodadviseuse horeca
Regio Noord

christa@bussingbrood.nl
06 13 39 59 88

Joyce Ouwens
broodadviseuse horeca
Regio Zuid en België

joyce@bussingbrood.nl
06 28 91 71 43

SERVICE
ARTIKELEN

Wij kunnen u ook service artikelen aanbieden in combinatie met verschillende broodsoorten. Denk dan bijvoorbeeld aan broodplanken, broodblikken. Brooddoos of broodwikkel. Meer inspiratie over tafelbrood presenteren?.

Heeft u interesse in onze service artikelen, neem dan contact met ons op, wij helpen graag verder.

Christa Batenburg
broodadviseuse horeca
Regio Noord

christa@bussingbrood.nl
06 13 39 59 88

Joyce Ouwens
broodadviseuse horeca
Regio Zuid en België

joyce@bussingbrood.nl
06 28 91 71 43

SERVICE
ARTIKELEN

Wij kunnen u ook service artikelen aanbieden in combinatie met verschillende broodsoorten. Denk dan bijvoorbeeld aan broodplanken, broodblikken. Brooddoos of broodwikkel. Meer inspiratie over tafelbrood presenteren?.

Heeft u interesse in onze service artikelen, neem dan contact met ons op, wij helpen graag verder.

Christa Batenburg
broodadviseuse horeca
Regio Noord

christa@bussingbrood.nl
06 13 39 59 88

Joyce Ouwens
broodadviseuse horeca
Regio Zuid en België

joyce@bussingbrood.nl
06 28 91 71 43

TAFELBROOD
TIPS

  1. Tafelbrood gratis geven of kwalitatieve storytelling verkopen?
  2. Goede tafelsuggesties leveren meer omzet op
  3. Vervang anoniem brood door smaakvol tafelbrood met een verhaal
  4. Laat kiezen uit twee broodsuggesties
  5. Brood is een mooie binnenkomer, niet bedoeld om de gast vol te krijgen

TAFELBROOD BROCHURE
DOWNLOAD

Wellicht al gezien, zo niet: via onderstaande link kunt u de tafelbrood brochure downloaden.

DOWNLOAD BROCHURE

HOGE RESOLUTIE FOTO'S
DOWNLOADEN

Heeft u Bussing tafelbrood op de kaart en wilt u onze foto’s gebruiken in uw uitingen? Dan kunt u deze via onderstaande link downloaden in hoge resolutie.

BEKIJK BEELDEN

TAFELBROOD TIPS

  1. Tafelbrood gratis geven of kwalitatieve storytelling verkopen?
  2. Goede tafelsuggesties leveren meer omzet op
  3. Vervang anoniem brood door smaakvol tafelbrood met een verhaal
  4. Laat kiezen uit twee broodsuggesties
  5. Brood is een mooie binnenkomer, niet bedoeld om de gast vol te krijgen

TAFELBROOD BROCHURE DOWNLOAD

Wellicht al gezien, zo niet: via onderstaande link kunt u de tafelbrood brochure downloaden.

DOWNLOAD BROCHURE

HOGE RESOLUTIE FOTO'S DOWNLOADEN

Heeft u Bussing tafelbrood op de kaart en wilt u onze foto’s gebruiken in uw uitingen? Dan kunt u deze via onderstaande link downloaden in hoge resolutie.

BEKIJK BEELDEN