Bijna al onze broden worden direct op de vloer van de warme steenoven gebakken. Dit versterkt niet alleen het karakter: het geeft ook een knapperige korst én het houdt het brood langer mals. Uiteraard staat tegenover deze karakteristieke ruige broden ook de luchtigheid van onze zachte Brioche. Of Zoet verwenbrood om de kaart mee af te sluiten.
Filter zelf naar het ideale brood of kenmerk voor jouw kaart.
Als je al wat jaren bakt, zo’n 125 bijvoorbeeld, dan heb je ook wat klassiekers op je naam staan. Broden die in meerdere versies worden gebakken maar een onmiskenbaar karakter hebben. BreekBrood is er zo één. Vanaf de introductie een hit en recent weer in een nieuwe jas die past bij deze tijd.
Om iedere horecaondernemer in Nederland en België te laten genieten van Bussing Brood, zijn onze broden te koop bij diverse horeca groothandels. Klik op de logo’s om te zien hoe het assortiment er bij de groothandel uitziet. En neem bij vragen gerust even contact op met ons salesteam.
Bij Bussing houden we niet van gladde verkooppraat of dingen mooier maken dan ze zijn. Dat zit niet in ons DNA. Wij zijn 'gewoon' bakkers met een grote liefde voor karakteristiek brood die ook heel goed snappen wat er in de horeca gebeurd. De beste manier om mensen te overtuigen van de Bussing kwaliteit is dan ook zelf proeven. Daarom bieden we iedereen met interesse in ons brood de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Wel zo makkelijk voor ondernemers die nog meer te doen hebben.