De Bussing B’rustiek broden zijn een mooi voorbeeld van een traditioneel familierecept in een eigentijdse jas. De basis van deze broden ligt in de bloemsoort ‘Farine Tradition Francaise’. Met water, zeezout en een snuf gist, kneden we het geheel tot een soepel deeg. En daarna… doen we ‘niets anders’ dan 48 uur wachten.
Het resultaat is een rustiek en 100% natuurlijk brood met een spekkige, onregelmatige ‘open kruim’ en een kenmerkende karamelkleurige korst. Een echte allrounder die overal bij smaakt én de hele dag vers blijft wanneer deze al wordt afgebakken in de ochtend.
Bekijk hieronder dit hele Bussing assortiment. Er zit altijd wel een formaat bij dat perfect past bij jouw gerecht of creatie.
Kun je niet direct vinden wat je zoekt of heb je advies of inspiratie nodig? Ons salesteam komt graag bij je langs.
Bij Bussing houden we niet van gladde verkooppraat of dingen mooier maken dan ze zijn. Dat zit niet in ons DNA. Wij zijn 'gewoon' bakkers met een grote liefde voor karakteristiek brood die ook heel goed snappen wat er in de horeca gebeurd. De beste manier om mensen te overtuigen van de Bussing kwaliteit is dan ook zelf proeven. Daarom bieden we iedereen met interesse in ons brood de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Wel zo makkelijk voor ondernemers die nog meer te doen hebben.
Als je al wat jaren bakt, zo’n 125 bijvoorbeeld, dan heb je ook wat klassiekers op je naam staan. Broden die in meerdere versies worden gebakken maar een onmiskenbaar karakter hebben. BreekBrood is er zo één. Vanaf de introductie een hit en recent weer in een nieuwe jas die past bij deze tijd.