Het Bussing Breekbrood is vanaf de geboorte in 1995 een echte lieveling in de horeca. Klein van stuk, groot van smaak dankzij de natuurlijk gerijpte desemcultuur. Het handige formaat (2 x 6) is makkelijk te breken in gecontroleerde porties, zonder snijverlies. Bij iedereen aan tafel bekend als het 'tafelbrood met smeersels of dips'. In de keuken laat het Bussing Breekbrood ook graag een ander gezicht zien als lunch- of partybroodjes. Kortom, een echte allemansvriend maar dan in de echte Bussing kwaliteit.
NIEUW Nu ook als Breek6 te krijgen.
Bekijk hieronder dit hele Bussing assortiment. Er zit altijd wel een formaat bij dat perfect past bij jouw gerecht of creatie.
Kun je niet direct vinden wat je zoekt of heb je advies of inspiratie nodig? Ons salesteam komt graag bij je langs.
Bij Bussing houden we niet van gladde verkooppraat of dingen mooier maken dan ze zijn. Dat zit niet in ons DNA. Wij zijn 'gewoon' bakkers met een grote liefde voor karakteristiek brood die ook heel goed snappen wat er in de horeca gebeurd. De beste manier om mensen te overtuigen van de Bussing kwaliteit is dan ook zelf proeven. Daarom bieden we iedereen met interesse in ons brood de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Wel zo makkelijk voor ondernemers die nog meer te doen hebben.
Als je al wat jaren bakt, zo’n 125 bijvoorbeeld, dan heb je ook wat klassiekers op je naam staan. Broden die in meerdere versies worden gebakken maar een onmiskenbaar karakter hebben. BreekBrood is er zo één. Vanaf de introductie een hit en recent weer in een nieuwe jas die past bij deze tijd.