Brood zonder opsmuk, dat zijn onze landbroden. Met hun flinke formaat serveer je een stevige boterham bij het ontbijtbuffet, een lunchsandwich of boerentosti in een handomdraai. In iedere snee landbrood proef je direct de eenvoud van het boerenerf. Een perfect fundament in iedere menukaart. De landborden zijn er in 4 varianten: wit, dubbeldonker, mais en Zeeuws volkoren. Op basis van onze eigen desemcultuur en gebakken in eigen steenoven… écht Brood heeft verder niets nodig.
Bekijk hieronder dit hele Bussing assortiment. Er zit altijd wel een formaat bij dat perfect past bij jouw gerecht of creatie.
Kun je niet direct vinden wat je zoekt of heb je advies of inspiratie nodig? Ons salesteam komt graag bij je langs.
Bij Bussing houden we niet van gladde verkooppraat of dingen mooier maken dan ze zijn. Dat zit niet in ons DNA. Wij zijn 'gewoon' bakkers met een grote liefde voor karakteristiek brood die ook heel goed snappen wat er in de horeca gebeurd. De beste manier om mensen te overtuigen van de Bussing kwaliteit is dan ook zelf proeven. Daarom bieden we iedereen met interesse in ons brood de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Wel zo makkelijk voor ondernemers die nog meer te doen hebben.
Als je al wat jaren bakt, zo’n 125 bijvoorbeeld, dan heb je ook wat klassiekers op je naam staan. Broden die in meerdere versies worden gebakken maar een onmiskenbaar karakter hebben. BreekBrood is er zo één. Vanaf de introductie een hit en recent weer in een nieuwe jas die past bij deze tijd.