Al vanaf de introductie van Bussing Breekbrood kregen we de vraag of we dit recept ook niet konden gebruiken voor een compact ‘solo broodje’. ‘Dat klinkt eenvoudiger dan het is!’ riep Jan direct. Het creëren van het perfecte formaat ontbijt- of lunchbroodje is een delicaat proces maar zo ontstond uiteindelijk het Kleintje Desem. Net zo smaakvol als Bussing Breekbrood, maar dan aan alle zijdes mooi gebakken in een praktisch direct eetbaar formaat.
Bekijk hieronder dit hele Bussing assortiment. Er zit altijd wel een formaat bij dat perfect past bij jouw gerecht of creatie.
Kun je niet direct vinden wat je zoekt of heb je advies of inspiratie nodig? Ons salesteam komt graag bij je langs.
Bij Bussing houden we niet van gladde verkooppraat of dingen mooier maken dan ze zijn. Dat zit niet in ons DNA. Wij zijn 'gewoon' bakkers met een grote liefde voor karakteristiek brood die ook heel goed snappen wat er in de horeca gebeurd. De beste manier om mensen te overtuigen van de Bussing kwaliteit is dan ook zelf proeven. Daarom bieden we iedereen met interesse in ons brood de mogelijkheid om een sample aan te vragen. Wel zo makkelijk voor ondernemers die nog meer te doen hebben.
Als je al wat jaren bakt, zo’n 125 bijvoorbeeld, dan heb je ook wat klassiekers op je naam staan. Broden die in meerdere versies worden gebakken maar een onmiskenbaar karakter hebben. BreekBrood is er zo één. Vanaf de introductie een hit en recent weer in een nieuwe jas die past bij deze tijd.