fbpx

Restaurant brood

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Restaurant brood

Restaurant brood staat wat ons betreft niet gelijk aan ‘fabrieksbrood’. Bij Bussing Brood vinden we lekker brood belangrijk. Als je je best doet om je gasten iets lekkers voor te zetten dan hoort daar ook ovenvers restaurant brood bij. En dat is ook prima te realiseren. Wij bakken al sinds onze oprichting in 1899 brood en leveren aan grossiers voor restaurants, hotels, lunchrooms en overige horeca. Kies niet zomaar brood voor je gasten maar kies voor eerlijk brood met een verhaal van de vakman.

Restaurant brood in vele varianten

Wij bakken dagelijks een grote variatie aan restaurant brood. Het gaat daarbij om grote broden maar ook om heerlijke broodjes en andere broodproducten. Wil je jouw gasten laten genieten van het echte bakkersbrood dan kies je natuurlijk voor ons ruime assortiment restaurant broden. Verwerk ze in je gerechten of serveer ons vers afgebakken brood met tapenade of kruidenboter als voorafje bij het diner. Wil je inspiratie opdoen over wat je allemaal met ons brood kunt doen en wat voor heerlijke variaties er mogelijk zijn? Bekijk dan onze uitgebreide receptenverzameling.

Bestel meteen het lekkerste brood voor je restaurant

Wil jij ook alleen het beste voor je gasten? Bestel dan het heerlijke restaurant brood van Bussing Brood direct online bij een van onze grossiers. Maak een keuze uit ons ruime assortiment.  Wil je eerst kennismaken met ons brood? Vraag dan een sample pakket aan Heb je vragen of wil je graag eerst nader kennismaken met ons bedrijf en ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze ervaren broodadviseurs. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0186 68 11 80.

Bekijk onze recepten

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80

Anderen bekeken ook:

Vloerbrood | Grof volkoren brood | Rustiek brood