


B'RUSTIEK
B’rustiek® is brood met een verhaal. Dit traditionele brood op basis van “levain” is gemaakt met de bloemsoort “farine tradition Francaise”. Daaraan voegen we water, zeezout en een héél klein beetje gist toe. Dit wordt langzaam gekneed tot een soepel deeg, dat vervolgens 48 uur de tijd krijgt om te rijzen en op smaak te komen. Zonder enige toevoeging, met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten.

B'RUSTIEK
B’rustiek® is brood met een verhaal. Dit traditionele brood op basis van “levain” is gemaakt met de bloemsoort “farine tradition Francaise”. Daaraan voegen we water, zeezout en een héél klein beetje gist toe. Dit wordt langzaam gekneed tot een soepel deeg, dat vervolgens 48 uur de tijd krijgt om te rijzen en op smaak te komen. Zonder enige toevoeging, met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten.

B'RUSTIEK
B’rustiek® is brood met een verhaal. Dit traditionele brood op basis van “levain” is gemaakt met de bloemsoort “farine tradition Francaise”. Daaraan voegen we water, zeezout en een héél klein beetje gist toe. Dit wordt langzaam gekneed tot een soepel deeg, dat vervolgens 48 uur de tijd krijgt om te rijzen en op smaak te komen. Zonder enige toevoeging, met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten.

BROOD MET EEN VERHAAL
Het resultaat is een rustiek brood met een spekkige, onregelmatige open kruim en een prachtige, karamelkleurige korst. Subtiel zoet, met nootachtige smaak en een knapperige korst die heel lang ‘krakend’ vers blijft.
Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Probeer nu ook ons B’rustiek 800 gram als tafelbrood of boerensandwich. Traditioneel brood gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. 48 uur rijstijd geven dit brood een spekkige, open kruim met smaak… véél smaak.
BROOD MET EEN VERHAAL
Het resultaat is een rustiek brood met een spekkige, onregelmatige open kruim en een prachtige, karamelkleurige korst. Subtiel zoet, met nootachtige smaak en een knapperige korst die heel lang ‘krakend’ vers blijft.
Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Probeer nu ook ons B’rustiek 800 gram als tafelbrood of boerensandwich. Traditioneel brood gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. 48 uur rijstijd geven dit brood een spekkige, open kruim met smaak… véél smaak.
BROOD MET EEN VERHAAL
Het resultaat is een rustiek brood met een spekkige, onregelmatige open kruim en een prachtige, karamelkleurige korst. Subtiel zoet, met nootachtige smaak en een knapperige korst die heel lang ‘krakend’ vers blijft.
Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Probeer nu ook ons B’rustiek 800 gram als tafelbrood of boerensandwich. Traditioneel brood gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. 48 uur rijstijd geven dit brood een spekkige, open kruim met smaak… véél smaak.
VOOR DE PROFESSIONAL
B’rustiek is een brood met een verhaal. Een verhaal dat uw gasten zeker willen horen. Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Ideaal als tafelbrood of als boerensandwich.
VOOR DE PROFESSIONAL
B’rustiek is een brood met een verhaal. Een verhaal dat uw gasten zeker willen horen. Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Ideaal als tafelbrood of als boerensandwich.
VOOR DE PROFESSIONAL
B’rustiek is een brood met een verhaal Een verhaal dat uw gasten zeker willen horen. Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Ideaal als tafelbrood of als boerensandwich.
SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Brood bakken is onze passie. Sinds jaar en dag. Al de broodinspiratie die we tegenkomen willen we met u delen. Smaakvolle recepten, broodpresentaties, unieke ambachtsmensen, bereidingsfilmpjes etc…
SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Brood bakken is onze passie. Sinds jaar en dag. Al de broodinspiratie die we tegenkomen willen we met u delen. Smaakvolle recepten, broodpresentaties, unieke ambachtsmensen, bereidingsfilmpjes etc…