B'RUSTIEK

B’rustiek® is brood met een verhaal. Dit traditionele brood op basis van “levain” is gemaakt met de bloemsoort “farine tradition Francaise”. Daaraan voegen we water, zeezout en een héél klein beetje gist toe. Dit wordt langzaam gekneed tot een soepel deeg, dat vervolgens 48 uur de tijd krijgt om te rijzen en op smaak te komen. Zonder enige toevoeging, met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten.

Product specificaties

B'RUSTIEK

B’rustiek® is brood met een verhaal. Dit traditionele brood op basis van “levain” is gemaakt met de bloemsoort “farine tradition Francaise”. Daaraan voegen we water, zeezout en een héél klein beetje gist toe. Dit wordt langzaam gekneed tot een soepel deeg, dat vervolgens 48 uur de tijd krijgt om te rijzen en op smaak te komen. Zonder enige toevoeging, met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten.

Product specificaties

B'RUSTIEK

B’rustiek® is brood met een verhaal. Dit traditionele brood op basis van “levain” is gemaakt met de bloemsoort “farine tradition Francaise”. Daaraan voegen we water, zeezout en een héél klein beetje gist toe. Dit wordt langzaam gekneed tot een soepel deeg, dat vervolgens 48 uur de tijd krijgt om te rijzen en op smaak te komen. Zonder enige toevoeging, met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten.

Product specificaties

BROOD MET EEN VERHAAL

Het resultaat is een rustiek brood met een spekkige, onregelmatige open kruim en een prachtige, karamelkleurige korst. Subtiel zoet, met nootachtige smaak en een knapperige korst die heel lang ‘krakend’ vers blijft.

Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Probeer nu ook ons B’rustiek 800 gram als tafelbrood of boerensandwich. Traditioneel brood gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. 48 uur rijstijd geven dit brood een spekkige, open kruim met smaak… véél smaak.

BROOD MET EEN VERHAAL

Het resultaat is een rustiek brood met een spekkige, onregelmatige open kruim en een prachtige, karamelkleurige korst. Subtiel zoet, met nootachtige smaak en een knapperige korst die heel lang ‘krakend’ vers blijft.

Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Probeer nu ook ons B’rustiek 800 gram als tafelbrood of boerensandwich. Traditioneel brood gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. 48 uur rijstijd geven dit brood een spekkige, open kruim met smaak… véél smaak.

BROOD MET EEN VERHAAL

Het resultaat is een rustiek brood met een spekkige, onregelmatige open kruim en een prachtige, karamelkleurige korst. Subtiel zoet, met nootachtige smaak en een knapperige korst die heel lang ‘krakend’ vers blijft.

Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Probeer nu ook ons B’rustiek 800 gram als tafelbrood of boerensandwich. Traditioneel brood gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. 48 uur rijstijd geven dit brood een spekkige, open kruim met smaak… véél smaak.

VOOR DE PROFESSIONAL

B’rustiek is een brood met een verhaal. Een verhaal dat uw gasten zeker willen horen. Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Ideaal als tafelbrood of als boerensandwich.

Logo_Zegro3
Logo_Hanos4
Logo_Vandervalk3
Logo_Horesca2
Logo_Dekweker3

VOOR DE PROFESSIONAL

B’rustiek is een brood met een verhaal. Een verhaal dat uw gasten zeker willen horen. Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Ideaal als tafelbrood of als boerensandwich.

Logo_Zegro3
Logo_Hanos4
Logo_Vandervalk3
Logo_Horesca2
Logo_Dekweker3

VOOR DE PROFESSIONAL

B’rustiek is een brood met een verhaal Een verhaal dat uw gasten zeker willen horen. Serveer heel de dag krakend vers en rustiek brood. Ideaal als tafelbrood of als boerensandwich.

Logo_Zegro3
Logo_Hanos4
Logo_Vandervalk3
Logo_Horesca2
Logo_Dekweker3

SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Brood bakken is onze passie. Sinds jaar en dag. Al de broodinspiratie die we tegenkomen willen we met u delen. Smaakvolle recepten, broodpresentaties, unieke ambachtsmensen, bereidingsfilmpjes etc…

AANMELDEN

SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Brood bakken is onze passie. Sinds jaar en dag. Al de broodinspiratie die we tegenkomen willen we met u delen. Smaakvolle recepten, broodpresentaties, unieke ambachtsmensen, bereidingsfilmpjes etc…

AANMELDEN
  • Bekijk recept
    Croque Madame
    Ham, geraspte Gruyère, ei, mosterd, roomboter, bec...
  • Bekijk recept
    Croque Monsieur
    Ham, Emmenthaler kaas, béchamelsaus, mosterd, Parm...
  • Bekijk recept
    Crostine met huisgemaakte salade
    Huisgemaakte garnalen salade