Scones

Omschrijving: Bussing scones onderscheiden zich door de eigen vorm en de eigen smaak. Brede acceptatie door gasten, dankzij het toevoegen van een vleugje vanille.
Toepassing: Bij high tea, ontbijt, dessert of gewoon bij koffie of thee.

Aantal : 25 stuks
Gewicht : 20 gram
Baktijd : 2 min. 200ºC
Art. nr: : 2190

Scones

Omschrijving: Bussing scones onderscheiden zich door de eigen vorm en de eigen smaak. Brede acceptatie door gasten, dankzij het toevoegen van een vleugje vanille.
Toepassing: Bij high tea, ontbijt, dessert of gewoon bij koffie of thee.

Aantal : 25 stuks
Gewicht : 22 gram
Baktijd : 2 min. 200ºC
Art. nr: : 2190

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

Groetjes Christa en Joyce

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

Groetjes Christa en Joyce

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

Groetjes Christa en Joyce

  • Bekijk recept
    Amandel vijg met paté
    Ardenner paté, rode wijn, veenbessen compôte
  • Bekijk recept
    Brioche met krab en mornaysaus
    Huisgemaakte krabsalade, mornaysaus, Emmentaler, g...
  • Bekijk recept
    Brioche met spek, brie en honing
    Krokante spek, romige brie en honing