Pain de Camarque Wit
Omschrijving: Rustiek desembrood met knapperige korst en open ruim. Op smaak gebracht met fleur de sel uit de Franse Camargue.
Toepassing: Lunch
Smaak: Wit
Aantal : 32 stuks
Gewicht : 110 gram
Baktijd : 8-10 min, 210 ºC
Art. nr: : 50297

Pain de Camarque Wit
Omschrijving: Rustiek desembrood met knapperige korst en open ruim. Op smaak gebracht met fleur de sel uit de Franse Camargue.
Toepassing: Lunch
Smaak: Wit
Aantal : 40 stuks
Gewicht : 110 gram
Baktijd : 8-10 min, 210 ºC
Art. nr: : 50297


OPTIMALE SMAAK
Steeds meer broden bakken we in onze steenoven. Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuurdesem) deeg komt direct op de vloer van de warme steenoven. Hierdoor ontstaat een regelmatige ovenwerking en schroeit het deeg direct dicht.
Het bakresultaat is een robuuster brood met open kruim en knapperige korst. Doordat het vocht in het brood wordt behouden, blijft ons brood langer mals.

OPTIMALE SMAAK
Steeds meer broden bakken we in onze steenoven. Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuurdesem) deeg komt direct op de vloer van de warme steenoven. Hierdoor ontstaat een regelmatige ovenwerking en schroeit het deeg direct dicht.
Het bakresultaat is een robuuster brood met open kruim en knapperige korst. Doordat het vocht in het brood wordt behouden, blijft ons brood langer mals.

OPTIMALE SMAAK
Steeds meer broden bakken we in onze steenoven. Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuurdesem) deeg komt direct op de vloer van de warme steenoven. Hierdoor ontstaat een regelmatige ovenwerking en schroeit het deeg direct dicht.
Het bakresultaat is een robuuster brood met open kruim en knapperige korst. Doordat het vocht in het brood wordt behouden, blijft ons brood langer mals.
VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN
Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.
Groetjes Christa en Joyce
VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN
Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.
Groetjes Christa en Joyce
VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN
Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.
Groetjes Christa en Joyce