Amandel Vijgenbrood

Omschrijving: Extra royaal gevuld brood met grote stukken vijg en knapperige amandelen. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.
Toepassing: Bij het kaasplankje of in combinatie met paté.
Smaak: Vijgen Amandel

Aantal : 3 stuks
Gewicht : 335 gram
Baktijd : 6-8 min. 200-220ºC
Art. nr: : 2080

Amandel Vijgenbrood

Omschrijving: Extra royaal gevuld brood met grote stukken vijg en knapperige amandelen. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.
Toepassing: Bij het kaasplankje of in combinatie met paté.
Smaak: Vijgen Amandel

Aantal : 3 stuks
Gewicht : 335 gram
Baktijd : 6-8 min. 200-220ºC
Art. nr: : 2080

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

Groetjes Christa en Joyce

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

Groetjes Christa en Joyce

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

Groetjes Christa en Joyce

  • Bekijk recept
    Amandel vijg met paté
    Ardenner paté, rode wijn, veenbessen compôte
  • Bekijk recept
    Brioche met krab en mornaysaus
    Huisgemaakte krabsalade, mornaysaus, Emmentaler, g...
  • Bekijk recept
    Brioche met spek, brie en honing
    Krokante spek, romige brie en honing