Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons voor meer informatie.
Nieuws

Uitnodiging voor de horeca professionals

Bij Bussing bakken we brood met een hoofdletter B. En dat doen we al 125 jaar! Sinds kort zelfs vanuit onze vernieuwde en uitgebreide productielocatie. Om al deze mijlpalen te vieren, organiseren we voor de horeca professionals op maandag 9 september van 12 tot 19:30 uur een feestelijk event. Onder het genot van lekkere hapjes en drankjes laten we onze (vernieuwde) trots graag zien.

Bent u er ook bij? Voor dit event vragen we u zich vooraf aan te melden op:

Open dag maandag 9 september

kwaliteit

vakmanschap

traditie

Jan bussing met bakkers aan het werk in de bakkerij van Bussing Brood

familie

persoonlijk

genieten

werken bij
bussing

Van bakker in onze geavanceerde bakkerij, tot inpakker, planner of winkelmedewerker. Bij Bussing steken we met elkaar iedere dag de handen uit de mouwen om onze klanten te voorzien van het allerlekkerste brood. Brood waar jij een steentje aan bij kunt dragen. Daar krijg je niet alleen voor betaald, je wordt ook onderdeel van de Bussing familie. Een hecht team dat altijd streeft naar kwaliteit en plezier heeft in het werk.

blijf op de
hoogte

Regelmatig een knapperige nieuwsbrief in je mailbox? Zo één met informatie waar je wel wat aan hebt? Laat je mailadres achter en we sturen er een naar je zodra deze gebakken is.