Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons voor meer informatie.
Vacature
Winkel

Nieuwe collega's

Wij zijn bijna altijd op zoek naar leuke collega's. Spreekt het werken in onze winkel je aan, en/of heb je feeling met de horeca, een open sollicitatie mag altijd.

Wie weet hebben wij een beschikbare functie voor jou.

Bij interesse mag je je sollicitatie met motivatie en uitgebreid CV mailen naar info@bakkerijbussing.nl, t.a.v. Norbert van Rooijen. Wel graag met duidelijke vermelding "open sollicitatie".

No items found.

kwaliteit

vakmanschap

traditie

familie

persoonlijk

genieten

werken bij
bussing

Van bakker in onze geavanceerde bakkerij, tot inpakker, planner of winkelmedewerker. Bij Bussing steken we met elkaar iedere dag de handen uit de mouwen om onze klanten te voorzien van het allerlekkerste brood. Brood waar jij een steentje aan bij kunt dragen. Daar krijg je niet alleen voor betaald, je wordt ook onderdeel van de Bussing familie. Een hecht team dat altijd streeft naar kwaliteit en plezier heeft in het werk.