fbpx

BROODSPECIALIST

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Broodspecialist

Als broodspecialist voor de horeca heeft Bussing Brood inmiddels een goede reputatie opgebouwd. Maar misschien ben je net gestart als horecaondernemer of heb je ons bedrijf nog niet ontdekt. We willen iedereen graag kennis laten maken met onze producten. We noemen onszelf niet zomaar broodspecialist, we hebben inmiddels ruim een eeuw ervaring als culinair adviseur als het gaat om brood en broodproducten.

De beste broodspecialist voor de horeca

Een horecabedrijf dankt zijn succes in vrijwel alle gevallen aan de door de medewerkers geboden service en de goede kwaliteit van de geserveerde producten. Als je in je hotel bij het ontbijt een uitgebreide brood presentatie kunt bieden met ruime keuze dan zullen je gasten dit zeker waarderen. Als broodspecialist kunnen wij niet alleen een ruim assortiment aan broodproducten leveren, maar als culinair adviseur adviseren we je ook graag over de keuze van je assortiment. Heb je inspiratie nodig voor je menukaart? Bekijk dan eens de heerlijke recepten op onze website. Als culinair adviseur helpen we je graag verder om een prachtige brood presentatie te creëren.

Bestel je brood bij dé broodspecialist in Nederland

Wil je het allerlekkerste brood voor je gasten? Dan bestel je natuurlijk bij dé broodspecialist van Nederland. Neem de proef op de som en vraag ons royale samplepakket aan. We komen dit persoonlijk bij je afleveren, zodat we direct van de gelegenheid gebruik kunnen maken om je alles over onze geweldige producten te vertellen en je een uitgebreide brood presentatie te geven. Dat is wat een culinair adviseur doet. Maak direct een afspraak met één van onze broodadviseurs. Heb je vragen over onze producten waar je graag een deskundig antwoord op wilt, dan staan we uiteraard voor je klaar. Je bereikt ons op 0186 68 11 80.

Bekijk onze recepten

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80

Anderen bekeken ook:

Lunch inspiratie | Recepten brood | Borrelbrood