Filmlocatie
Bakkerij Bussing te NumansdorpBAKKERIJ BUSSING
In onze moderne bakkerij worden alleen zorgvuldig geselecteerde grondstoffen verwerkt. Je proeft de aandacht, die onze bakkers besteden aan ons brood. Dat begint al met de juiste keuze van het meel. De basis van onze smaak is afkomstig van ons eigen gekweekte desem. Smaak heeft tijd nodig. Daarom geven we onze broden de tijd om te rijzen. Hierbij wordt het deeg regelmatig gecontroleerd, bakken we diverse soorten in onze steenoven, met als resultaat eerlijk, knapperig brood zonder onnodige toevoegingen.

BAKKERIJ BUSSING
In onze moderne bakkerij worden alleen zorgvuldig geselecteerde grondstoffen verwerkt. Je proeft de aandacht, die onze bakkers besteden aan ons brood. Dat begint al met de juiste keuze van het meel. De basis van onze smaak is afkomstig van ons eigen gekweekte desem. Smaak heeft tijd nodig. Daarom geven we onze broden de tijd om te rijzen. Hierbij wordt het deeg regelmatig gecontroleerd, bakken we diverse soorten in onze steenoven, met als resultaat eerlijk, knapperig brood zonder onnodige toevoegingen.

BAKKERIJ BUSSING
In onze moderne bakkerij worden alleen zorgvuldig geselecteerde grondstoffen verwerkt. Je proeft de aandacht, die onze bakkers besteden aan ons brood. Dat begint al met de juiste keuze van het meel. De basis van onze smaak is afkomstig van ons eigen gekweekte desem. Smaak heeft tijd nodig. Daarom geven we onze broden de tijd om te rijzen. Hierbij wordt het deeg regelmatig gecontroleerd, bakken we diverse soorten in onze steenoven, met als resultaat eerlijk, knapperig brood zonder onnodige toevoegingen.

OP ZOEK NAAR AMBACHTELIJKE BAKKERS
Wegens de steeds grotere vraag naar ons heerlijke ambachtelijke brood is Bakkerij Bussing op zoek naar bakkers. Zowel ervaren bakkers, als bakkers in opleiding nodigen we graag uit voor een kennismaking op onze bakkerij in Numansdorp. Neem direct contact op via 0186-681180 of stuur een mail:
OP ZOEK NAAR AMBACHTELIJKE BAKKERS
Wegens de steeds grotere vraag naar ons heerlijke ambachtelijke brood is Bakkerij Bussing op zoek naar bakkers. Zowel ervaren bakkers, als bakkers in opleiding nodigen we graag uit voor een kennismaking op onze bakkerij in Numansdorp. Neem direct contact op via 0186-681180 of stuur een mail:
OP ZOEK NAAR AMBACHTELIJKE BAKKERS
Wegens de steeds grotere vraag naar ons heerlijke ambachtelijke brood is Bakkerij Bussing op zoek naar bakkers. Zowel ervaren bakkers, als bakkers in opleiding nodigen we graag uit voor een kennismaking op onze bakkerij in Numansdorp. Neem direct contact op via 0186-681180 of stuur een mail:

OPTIMALE SMAAK
Steeds meer broden bakken we in onze steenoven. Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuurdesem) deeg komt direct op de vloer van de warme steenoven. Hierdoor ontstaat een regelmatige ovenwerking en schroeit het deeg direct dicht.
Het bakresultaat is een robuuster brood met open kruim en knapperige korst. Doordat het vocht in het brood wordt behouden, blijft ons brood langer mals.

OPTIMALE SMAAK
Steeds meer broden bakken we in onze steenoven. Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuurdesem) deeg komt direct op de vloer van de warme steenoven. Hierdoor ontstaat een regelmatige ovenwerking en schroeit het deeg direct dicht.
Het bakresultaat is een robuuster brood met open kruim en knapperige korst. Doordat het vocht in het brood wordt behouden, blijft ons brood langer mals.
AMBACHT & INNOVATIE
Al 4 generaties bakken wij, als Bussing, knapperig, geurig en smaakvol brood. De finesse zit in de beheersing van het ambacht. Dat was vroeger al zo en is vandaag de dag nog steeds zo.
Wij maken elke dag overheerlijke broden. Met onze eigen bakkerswinkels en horecagelegenheden maken we iedere dag contact met onze gasten.
AMBACHT & INNOVATIE
Al 4 generaties bakken wij, als Bussing, knapperig, geurig en smaakvol brood. De finesse zit in de beheersing van het ambacht. Dat was vroeger al zo en is vandaag de dag nog steeds zo.
Wij maken elke dag overheerlijke broden. Met onze eigen bakkerswinkels en horecagelegenheden maken we iedere dag contact met onze gasten.
AMBACHT & INNOVATIE
Al 4 generaties bakken wij, als Bussing, knapperig, geurig en smaakvol brood. De finesse zit in de beheersing van het ambacht. Dat was vroeger al zo en is vandaag de dag nog steeds zo.
Wij maken elke dag overheerlijke broden. Met onze eigen bakkerswinkels en horecagelegenheden maken we iedere dag contact met onze gasten.
SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Brood bakken is onze passie. Sinds jaar en dag. Al de broodinspiratie die we tegenkomen willen we met u delen. Smaakvolle recepten, broodpresentaties, unieke ambachtsmensen, bereidingsfilmpjes etc…
SCHRIJF U IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Brood bakken is onze passie. Sinds jaar en dag. Al de broodinspiratie die we tegenkomen willen we met u delen. Smaakvolle recepten, broodpresentaties, unieke ambachtsmensen, bereidingsfilmpjes etc…

Tijden veranderen! Onze passie voor brood niet. Al in 1899 werd in Numansdorp de eerste Bussing bakkerij geopend door Aart Bussing. De basis voor ons heerlijke brood was daarmee gelegd.

In onze Jan Bussing Boulangerie Traditionnelle winkels presenteren we een ruime selectie specialiteiten. Ook serveren we onderscheidende lunchbroodjes.

Je proeft de aandacht, die onze bakkers
besteden aan ons brood.