fbpx

Vloerbrood

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Vloerbrood

Vloerbrood wordt zo genoemd omdat het ‘op de vloer’ van de oven wordt gebakken. Tijdens het bakken van ons brood heeft iedere soort zijn vaste plaats in de ovens. Het vloerbrood dankt zijn unieke vorm en smaak aan het feit dat het onderin de broodoven wordt afgebakken. Vloerbrood heeft een heerlijke smaak en leent zich bij uitstek voor zowel het ontbijt als de lunch. Waar je het ook mee belegt, hartig of zoet, dit brood zorgt altijd voor een heerlijke smaaksensatie.

Variëren met vloerbrood

Groot vloerbrood, of heerlijke kleine vloerbroodjes kun je beleggen met een bijna oneindige lijst aan soorten beleg. Op de website vind je de lekkerste broodrecepten voor een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of een lekker en ook nog eens gezond tussendoortje. Het brood van Bussing Brood is uiteraard van uitstekende kwaliteit. Onze zorg begint al bij het uitkiezen van de beste ingrediënten voor ons brooddeeg. Tel daarbij op onze liefde voor brood en het feit dat we het zelf ook lekker moeten vinden en het is duidelijk dat we alleen voor topkwaliteit gaan als het om ons brood en onze vloerbroodjes gaat.

Wil jij ook proeven hoe vloerbrood hoort te smaken?

Wil je proeven hoe vloerbrood en vloerbroodjes echt horen te smaken? Dan bestel je het natuurlijk bij Bussing Brood. Want alleen de echte ambachtelijke broodbakker die al bakt sinds 1899 weet hoe hij zijn brood het allerlekkerst kan laten smaken. Wil je jouw gasten ook laten genieten van authentiek vloerbrood en heerlijke vloerbroodjes? Bestel het dan direct online bij je grossier, of neem eerst contact op met één van onze broodadviseurs als je meer informatie wilt. Je bereikt onze broodadviseurs via 0186 68 11 80.

Bekijk onze recepten

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80