fbpx

VIJGENBROOD

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Vijgenbrood

Het vijgenbrood van Bussing Brood is een zeer gezonde variant van brood. Royaal gevuld met amandelen en gedroogde vijgen. Feit is dat vijgenbrood gewoon erg lekker is en zich prima laat combineren met diverse gerechten. Dit is dan ook de belangrijkste reden waarom je het in je assortiment wilt opnemen. Ons amandel vijgenbrood wordt gemaakt volgens beproefd familierecept en uitsluitend met de beste ingrediënten.

Maak verrassende combinaties met vijgenbrood

Het amandel vijgenbrood van Bussing Brood is bijzonder smakelijk en de typische smaak van vijgen komt er uiteraard duidelijk in naar voren. Op de website vind je heerlijke recepten waarin ons vijgenbrood in de hoofdrol staat. Doe er inspiratie op voor het toevoegen van de lekkerste gerechten aan je menukaart. Vijgenbrood kan ook prima als bijgerecht worden geserveerd bij een voor- of hoofdgerecht. Daarnaast is het bij uitstek geschikt voor het ontbijt of de lunch in je hotel of lunchroom.

Bestel het lekkerste brood voor de horeca direct bij je grossier

Bussing Brood kun je gemakkelijk online bestellen bij je favoriete grossier. Wij zorgen ervoor dat er voldoende diepvries bake-off brood op voorraad is. Heb je nog geen kennis gemaakt met Bussing Brood en ons uitgebreide assortiment broodspecialiteiten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze broodadviseurs. Het is eveneens mogelijk om een sample pakket aan te vragen zodat je zelf kunt ervaren wat de smaak is van ambachtelijk brood met de beste ingrediënten. Dit doe je door te bellen met 0186 68 11 80.

Bekijk onze recepten

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80

Anderen bekeken ook:

Lunch inspiratie | Recepten brood | Borrelbrood