fbpx

TOSTI BROOD

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Tosti brood

Verschillende soorten brood worden gebruikt voor het maken van lekkere tosti’s. Veel lunchrooms en horeca die naast het diner ook de lunch verzorgen serveren tosti’s. De reden daarvoor laat zich raden: zowel volwassenen als kinderen zijn er dol op. Met de rustieke broden van Bussing Brood maak je de allerlekkerste tosti’s. De broodkeuze is hiervoor wel degelijk van belang. Kies je zomaar een willekeurig brood uit de fabriek dan zal dat zeker nadelige invloed hebben op de smaak. Als je gasten weten dat ze bij jou tosti’s krijgen die ambachtelijk gemaakt zijn, dan zal dat zeker zorgen voor veel tevreden klanten.

Het lekkerste tosti brood uit ons familiebedrijf

Jan Bussing bakt al zo ongeveer zijn hele leven brood. Bussing Brood werd in 1899 opgericht en bestaat al meerdere generaties. Het bakken van tosti brood gebeurt hier nog op de ambachtelijke wijze. Het deeg krijgt ruim de tijd om te rijzen en dat proef je gegarandeerd. Wij leveren al generaties lang aan de horeca en grootverbruikers en hebben daardoor een groeiende en zeer tevreden klantenkring voor zowel ons toastbrood als onze overige producten.

Wil je jouw klanten ook laten smullen van heerlijk toastbrood?

Met de broden van Bussing Brood maak je de allerlekkerste tosti’s. Wist je dat er naast ham en kaas nog veel meer mogelijkheden zijn om je tosti te beleggen? Op onze website vind je de lekkerste recepten die je met ons toastbrood en onze andere broodproducten kunt maken. Wil je een bestelling plaatsen voor toastbrood bij je grossier, meer informatie of een sample pakket van onze producten? Neem dan gerust contact op met één van onze broodadviseurs. Je bereikt hen via 0186 68 11 80.

Download het recept

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80