fbpx

RUSTIEK BROOD

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Rustiek brood

Wil je het allerlekkerste brood, dan kies je voor rustiek brood. Dit zijn pure broodsoorten die ambachtelijk worden gemaakt zoals dat vroeger ook gebeurde. Voldoende tijd om te rijzen, het beste meel en perfect gebakken. Zo smaken de rustieke broden van Bussing Brood. We maken gebruik van eerlijke ingrediënten die het brood zijn karakteristieke smaak geven. Een rustiek brood uit onze bakkerij kun je zonder beleg of smeersel eten. Dan geniet je optimaal van de smaak.

Het lekkerste rustiek brood dat je ooit hebt geproefd

Vergelijk onze rustieke broden met gewoon brood dat je ‘overal’ kunt kopen en je ontdekt gegarandeerd het enorme verschil. Wij zorgen ervoor dat het deeg voor ons brood de tijd krijgt om te rijzen en zorgen voor de juiste omstandigheden. Het resultaat is rustiek brood dat qua smaak en uitstraling uitblinkt. Wil je in jouw restaurant niet zomaar een broodje serveren maar wil je dat je klanten genieten van een gerecht dat met liefde is gemaakt, dan zijn deze broden daar uitstekend geschikt voor.

Maak kennis met onze ambachtelijke broden

Wil je in jouw lunchroom of restaurant niet zomaar brood serveren aan je gasten, maar brood dat zo lekker is dat je gasten ervoor terug komen? Bestel dan bij je grossier je brood van Bussing Brood, dé ambachtelijke bakker voor de horeca en grootverbruikers sinds 1899. Onze broodadviseurs vertellen je graag meer over ons assortiment. Wij geven u graag advies over ons ruime assortiment broodsoorten. Bestel een sample pakket dat wij persoonlijk bij u komen aanbieden. Bel voor het maken van een afspraak 0186 68 11 80.

Download het recept

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80