fbpx

Recepten brood

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Recepten brood

Recepten met brood, wie is er niet ooit naar op zoek geweest. Brood leent zich bij uitstek voor honderden varianten in zowel zoet als hartig beleg. Bij Bussing Brood weten we dat als geen ander. Daarom vind je op onze website een uitgebreide verzameling met tientallen recepten voor lekkere broodjes en de meest verrassende combinaties voor broodbeleg. Een broodje kaas is natuurlijk altijd lekker, maar er kan zoveel meer met het uitgebreide assortiment van Bussing Brood. Recepten voor brood kun je bovendien eindeloos zelf aanpassen.

Geniet van de lekkerste recepten voor brood

Wil je wat bijzonders op de menukaart van je lunchroom zetten? Bekijk dan eerst het uitgebreide assortiment van Bussing Brood en daarna onze heerlijke recepten voor brood. Varieer met vlees, vis, kip en vegetarisch beleg en kies je eigen favorieten. Geef je eigen touch aan de broodjes die je verkoopt in je lunchroom of bistro. Zet je gasten daarbij alleen het beste voor en kies voor puur en eerlijk ambachtelijk brood en vertel het verhaal achter het brood.

De lekkerste broodrecepten met de beste broodsoorten

Een lekker broodje is natuurlijk niet alleen afhankelijk van goede brood recepten. Het brood dat je voor je creatie gebruikt is minstens zo belangrijk. Gevuld breekbrood, een lekkere tosti, een onvervalste sandwich, het wordt allemaal extra lekker als je kiest voor de ambachtelijke broodsoorten van Bussing Brood. Laat je alles vertellen over ons brede assortiment en neem contact op met één van onze broodadviseurs. Zij komen graag bij je langs, als je wilt met een uitgebreid sample pakket zodat je zelf kunt proeven hoe lekker echt bakkersbrood is. Dat wil jij toch ook? Bel dan 0186 68 11 80.

Download het recept

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80

Anderen bekeken ook:

Borrelbrood | Breekbrood | Restaurant brood