fbpx

BROODJE KIP & HET EI

B'rustiek

Breekbrood belegd met frisse zachte salade, krokant gegrilde dij van biologische maiskip, avocadodip en  kwartel ei.

Bereidingswijze

Bak het breekbrood 6-8 minuten bij 200- 220 °c. Laat het brood afkoelen voor gebruik. Bak de Kippendijen in de arachideolie tot deze gaar en krokant zijn in ongeveer 10 minuten. Bak het kwartelei in een poffertjes pan voor een mooi ronde vorm. Maak de mesclun blaadjes aan met de appel cider vinaigrette. Snijd het brood horizontaal in en beleg het met de aangemaakte sla, de getrancheerde kippendijen, avocadodip, kwartelei en Thaise chilisaus. Beleggen volgens de foto. Voorzien van houten prikkers.

Ingrediënten

4 stukjes Bussing breekbrood bruin aan elkaar
1 stuk biologische dij van een maiskip met vel zonder bot
1 eetlepel arachide olie
2 eetlepels Thaise Chili saus
15 g mesclun slablaadjes
1 kwartel ei
1/5 bakje rucola cress
1 theelepel appel cider vinaigrette
2 eetlepels avocado dip

LANDBROOD

Stevige reeks vloerbroden op basis van desem. Doet het erg goed op uw ontbijtbuffet of als sandwich / boerentosti.

Het Landbrood assortiment