Gember-Noten broodjes

Omschrijving: Rijk gevulde broodjes boordevol met versgebrande hazelnoten en lichtzoete stemgember.
Toepassing: Bij het kaasplankje of gevarieerde lunch.
Tip: serveren bij bolletje ijs.
Smaak: Gember-Noten

Aantal : 25 stuks
Gewicht : 40 gram
Baktijd : 4 min. 200-220ºC
Art. nr: : 2026

Gember-Noten broodjes

Omschrijving: Rijk gevulde broodjes boordevol met versgebrande hazelnoten en lichtzoete stemgember.
Toepassing: Bij het kaasplankje of gevarieerde lunch.
Tip: serveren bij bolletje ijs.
Smaak: Gember-Noten

Aantal : 25 stuks
Gewicht : 40 gram
Baktijd : 4 min. 200-220ºC
Art. nr: : 2026

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

Groetjes Christa en Joyce

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

Groetjes Christa en Joyce

VOOR DE PROFESSIONAL

Heerlijk van smaak. Ideaal van formaat.
Handig in gebruik.  Gemakkelijk online te bestellen!

Logo_Hanos4
Logo_Zegro2
Logo_Vandervalk2
Logo_Horesca
Logo_Dekweker

VRAAG DIRECT EEN SAMPLE AAN

Ook heerlijk brood van Jan Bussing in uw restaurant of zaak? Vraag dan hier uw samples aan en wij nemen graag contact met u op.

Groetjes Christa en Joyce

  • Bekijk recept
    Amandel vijg met paté
    Ardenner paté, rode wijn, veenbessen compôte
  • Bekijk recept
    Brioche met krab en mornaysaus
    Huisgemaakte krabsalade, mornaysaus, Emmentaler, g...
  • Bekijk recept
    Brioche met spek, brie en honing
    Krokante spek, romige brie en honing