"MIJN FAVORIET IS LANDBROOD DUBBELDONKER RIJKELIJK BELEGD MET HUISGEROOKTE ROSBIEF UIT ONZE ROOKOVEN."
BUITEN IN DE KUIL, LAGE VUURSCHE
Midden in het bos van de Lage Vuursche in de kuil van Drakensteyn, waar vroeger de ‘hut van Ome Jan’ stond, ligt nu Buiten in de Kuil, een stoere buitenplaats voor lunch en diner. Een plek waar je, na een lange wandeling, een rit met de mountainbike of een galopje met je paard, zo kunt binnenstappen. Modder aan de schoenen of niet. En de hond mag gewoon mee naar binnen.
Specialiteit: het roosteren van vlees in de rookoven
Wie? Wouter van Gardingen
Wat? Chef-kok
Waar? Buiten in de Kuil, Lage Vuursche
BUITEN IN DE KUIL, LAGE VUURSCHE
Midden in het bos van de Lage Vuursche in de kuil van Drakensteyn, waar vroeger de ‘hut van Ome Jan’ stond, ligt nu Buiten in de Kuil, een stoere buitenplaats voor lunch en diner. Een plek waar je, na een lange wandeling, een rit met de mountainbike of een galopje met je paard, zo kunt binnenstappen. Modder aan de schoenen of niet. En de hond mag gewoon mee naar binnen.
Specialiteit: het roosteren van vlees in de rookoven
Wie? Wouter van Gardingen
Wat? Chef-kok
Waar? Buiten in de Kuil, Lage Vuursche
BUITEN IN DE KUIL, LAGE VUURSCHE
Midden in het bos van de Lage Vuursche in de kuil van Drakensteyn, waar vroeger de ‘hut van Ome Jan’ stond, ligt nu Buiten in de Kuil, een stoere buitenplaats voor lunch en diner. Een plek waar je, na een lange wandeling, een rit met de mountainbike of een galopje met je paard, zo kunt binnenstappen. Modder aan de schoenen of niet. En de hond mag gewoon mee naar binnen.
Specialiteit: het roosteren van vlees in de rookoven
Wie? Wouter van Gardingen
Wat? Chef-kok
Waar? Buiten in de Kuil, Lage Vuursche
Wat is het geheim achter het succes van Buiten in de Kuil?
Bij ons is er na een buitenactiviteit altijd wel iets lekkers te eten, zeven dagen per week, vertelt chefkok Wouter van Gardingen opgewekt. Om je weer even op te laden voor een eventuele volgende etappe. Als je met een groep vanaf 25 personen een hele dag wilt verblijven om lekker buiten te spelen, dan kan dat ook. In het souterrain met een deur naar het terras of buiten in de kuil waar grote stoere houten picknickbanken, twee pizza-ovens en een driepootbarbecue je activiteit een echte buitenbelevenis meegeven. Een spatje regen, geen probleem, want we zetten zo een mooie strechtent of imposante tipi-tent voor onze gasten op. We voeren een persoonlijk full-serviceconcept op maat.
De rust die hier heerst, wordt als een weldaad ervaren. Je bent hier echt even weg, vervolgt Wouter. Er is bijna geen GSM-bereik, dus gestoord wordt je niet.
Qua kaartvoering, maar ook de manier waarop wij de gerechten bereiden, voeren wij verder een uniek concept in deze omgeving. Ons vlees roken we in een rookoven of op een zelfgemaakte driepoot barbecue, Met Pasen hadden we nog een sunday-roast, waar we grote stukken vlees langzaam garen op deze, overigens zelfgemaakte, barbecue. Lekker met het stoere en ambachtelijk bereide brood van Bussing erbij.
Wat is het geheim achter het succes van Buiten in de Kuil?
Bij ons is er na een buitenactiviteit altijd wel iets lekkers te eten, zeven dagen per week, vertelt chefkok Wouter van Gardingen opgewekt. Om je weer even op te laden voor een eventuele volgende etappe. Als je met een groep vanaf 25 personen een hele dag wilt verblijven om lekker buiten te spelen, dan kan dat ook. In het souterrain met een deur naar het terras of buiten in de kuil waar grote stoere houten picknickbanken, twee pizza-ovens en een driepootbarbecue je activiteit een echte buitenbelevenis meegeven. Een spatje regen, geen probleem, want we zetten zo een mooie strechtent of imposante tipi-tent voor onze gasten op. We voeren een persoonlijk full-serviceconcept op maat.
De rust die hier heerst, wordt als een weldaad ervaren. Je bent hier echt even weg, vervolgt Wouter. Er is bijna geen GSM-bereik, dus gestoord wordt je niet.
Qua kaartvoering, maar ook de manier waarop wij de gerechten bereiden, voeren wij verder een uniek concept in deze omgeving. Ons vlees roken we in een rookoven of op een zelfgemaakte driepoot barbecue, Met Pasen hadden we nog een sunday-roast, waar we grote stukken vlees langzaam garen op deze, overigens zelfgemaakte, barbecue. Lekker met het stoere en ambachtelijk bereide brood van Bussing erbij.
Wat is het geheim achter het succes van Buiten in de Kuil?
Bij ons is er na een buitenactiviteit altijd wel iets lekkers te eten, zeven dagen per week, vertelt chefkok Wouter van Gardingen opgewekt. Om je weer even op te laden voor een eventuele volgende etappe. Als je met een groep vanaf 25 personen een hele dag wilt verblijven om lekker buiten te spelen, dan kan dat ook. In het souterrain met een deur naar het terras of buiten in de kuil waar grote stoere houten picknickbanken, twee pizza-ovens en een driepootbarbecue je activiteit een echte buitenbelevenis meegeven. Een spatje regen, geen probleem, want we zetten zo een mooie strechtent of imposante tipi-tent voor onze gasten op. We voeren een persoonlijk full-serviceconcept op maat.
De rust die hier heerst, wordt als een weldaad ervaren. Je bent hier echt even weg, vervolgt Wouter. Er is bijna geen GSM-bereik, dus gestoord wordt je niet.
Qua kaartvoering, maar ook de manier waarop wij de gerechten bereiden, voeren wij verder een uniek concept in deze omgeving. Ons vlees roken we in een rookoven of op een zelfgemaakte driepoot barbecue, Met Pasen hadden we nog een sunday-roast, waar we grote stukken vlees langzaam garen op deze, overigens zelfgemaakte, barbecue. Lekker met het stoere en ambachtelijk bereide brood van Bussing erbij.
Welke trends signaleer je op lunchgebied?
Onze gasten vragen steeds vaker naar waar ons eten vandaan komt. Ze willen hip, gezond en biologisch eten. Daar spelen wij zoveel mogelijk op in met onze producten van Nederlandse bodem, verse groenten van het seizoen, biologisch vlees uit de Wijdemeren en donker brood. Landbrood dubbel donker wordt bij ons dan ook het meest besteld.
Welke trends signaleer je op lunchgebied?
Onze gasten vragen steeds vaker naar waar ons eten vandaan komt. Ze willen hip, gezond en biologisch eten. Daar spelen wij zoveel mogelijk op in met onze producten van Nederlandse bodem, verse groenten van het seizoen, biologisch vlees uit de Wijdemeren en donker brood. Landbrood dubbel donker wordt bij ons dan ook het meest besteld.
Welke trends signaleer je op lunchgebied?
Onze gasten vragen steeds vaker naar waar ons eten vandaan komt. Ze willen hip, gezond en biologisch eten. Daar spelen wij zoveel mogelijk op in met onze producten van Nederlandse bodem, verse groenten van het seizoen, biologisch vlees uit de Wijdemeren en donker brood. Landbrood dubbel donker wordt bij ons dan ook het meest besteld.
Het lekkerste broodje dat iedereen moet proberen?
Bij de borrel vindt de broodplank gretig aftrek geserveerd met de Geweldenaer en verschillende tapenades. Of de buitenplank met diezelfde smakelijke bol en diverse kazen, charcuterie, groentesticks, olijven, noten, tapenade en zoetzuur. De smaak van dit stoere brood past ook erg goed bij de kaasfondue van pittige Nederlandse kazen.
Mijn favoriet is landbrood dubbeldonker rijkelijk belegd met huisgerookte rosbief uit onze rookoven, zoetzuur van rode biet, tomaten en rucolasla. Dit stevige en smakelijke lunchgerecht gaat er bij ons wel in na een wandeling in het bos!
Het lekkerste broodje dat iedereen moet proberen?
Bij de borrel vindt de broodplank gretig aftrek geserveerd met de Geweldenaer en verschillende tapenades. Of de buitenplank met diezelfde smakelijke bol en diverse kazen, charcuterie, groentesticks, olijven, noten, tapenade en zoetzuur. De smaak van dit stoere brood past ook erg goed bij de kaasfondue van pittige Nederlandse kazen.
Mijn favoriet is landbrood dubbeldonker rijkelijk belegd met huisgerookte rosbief uit onze rookoven, zoetzuur van rode biet, tomaten en rucolasla. Dit stevige en smakelijke lunchgerecht gaat er bij ons wel in na een wandeling in het bos!
Het lekkerste broodje dat iedereen moet proberen?
Bij de borrel vindt de broodplank gretig aftrek geserveerd met de Geweldenaer en verschillende tapenades. Of de buitenplank met diezelfde smakelijke bol en diverse kazen, charcuterie, groentesticks, olijven, noten, tapenade en zoetzuur. De smaak van dit stoere brood past ook erg goed bij de kaasfondue van pittige Nederlandse kazen.
Mijn favoriet is landbrood dubbeldonker rijkelijk belegd met huisgerookte rosbief uit onze rookoven, zoetzuur van rode biet, tomaten en rucolasla. Dit stevige en smakelijke lunchgerecht gaat er bij ons wel in na een wandeling in het bos!