BRIOCHE AVOCADODIP EN GEROOKTE ZALM
Hamburgerbroodje
OMSCHRIJVING:
Halve briochebol belegd met nootachtige rucola sla, zelfgemaakte avocadodip, gerookte zalm, gekarameliseerde rode ui, gepocheerd ei, verse kruiden en kurkuma. Geserveerd met citroen.
SMAAKOMSCHRIJVING:
Een briochebol voor gevorderde koks. Alles aan dit broodje is zelfgemaakt en daarmee kun je dit gerecht echt als signatuurdish voorschotelen! De avocadodip maak je zelf, de uien karamelliseer je naar eigen smaak en een gepocheerd eitje staat helemaal stoer op deze open briochebol. Op veel menu kaarten staat een broodje gerookte zalm, maar deze variant is erg lekker en vernieuwend ook door het gebruik van de gedroogde kurkuma.

BRIOCHE AVOCADODIP EN GEROOKTE ZALM
Hamburgerbroodje
OMSCHRIJVING:
Halve briochebol belegd met nootachtige rucola sla, zelfgemaakte avocadodip, gerookte zalm, gekarameliseerde rode ui, gepocheerd ei, verse kruiden en kurkuma. Geserveerd met citroen.
SMAAKOMSCHRIJVING:
Een briochebol voor gevorderde koks. Alles aan dit broodje is zelfgemaakt en daarmee kun je dit gerecht echt als signatuurdish voorschotelen! De avocadodip maak je zelf, de uien karamelliseer je naar eigen smaak en een gepocheerd eitje staat helemaal stoer op deze open briochebol. Op veel menu kaarten staat een broodje gerookte zalm, maar deze variant is erg lekker en vernieuwend ook door het gebruik van de gedroogde kurkuma.


DE BESTE BASIS VOOR JE BURGER
Een 100% natuurlijk hamburgerbroodje met roombotersmaak, gemaakt van brioche- en tarwedeeg, voor de ultieme bite.
DE BESTE BASIS VOOR JE BURGER
Een 100% natuurlijk hamburgerbroodje met roombotersmaak, gemaakt van brioche- en tarwedeeg, voor de ultieme bite.