BRIOCHE AVOCADODIP EN GEROOKTE ZALM

Hamburgerbroodje

OMSCHRIJVING:

Halve briochebol belegd met nootachtige rucola sla, zelfgemaakte avocadodip, gerookte zalm, gekarameliseerde rode ui, gepocheerd ei, verse kruiden en kurkuma. Geserveerd met citroen.

SMAAKOMSCHRIJVING:

Een briochebol voor gevorderde koks. Alles aan dit broodje is zelfgemaakt en daarmee kun je dit gerecht echt als signatuurdish voorschotelen! De avocadodip maak je zelf, de uien karamelliseer je naar eigen smaak en een gepocheerd eitje staat helemaal stoer op deze open briochebol. Op veel menu kaarten staat een broodje gerookte zalm, maar deze variant is erg lekker en vernieuwend ook door het gebruik van de gedroogde kurkuma.

Download het recept

BRIOCHE AVOCADODIP EN GEROOKTE ZALM

Hamburgerbroodje

OMSCHRIJVING:

Halve briochebol belegd met nootachtige rucola sla, zelfgemaakte avocadodip, gerookte zalm, gekarameliseerde rode ui, gepocheerd ei, verse kruiden en kurkuma. Geserveerd met citroen.

SMAAKOMSCHRIJVING:

Een briochebol voor gevorderde koks. Alles aan dit broodje is zelfgemaakt en daarmee kun je dit gerecht echt als signatuurdish voorschotelen! De avocadodip maak je zelf, de uien karamelliseer je naar eigen smaak en een gepocheerd eitje staat helemaal stoer op deze open briochebol. Op veel menu kaarten staat een broodje gerookte zalm, maar deze variant is erg lekker en vernieuwend ook door het gebruik van de gedroogde kurkuma.

Download het recept

DE BESTE BASIS VOOR JE BURGER

Een 100% natuurlijk hamburgerbroodje met roombotersmaak, gemaakt van brioche- en tarwedeeg, voor de ultieme bite.

Het Hamburgerbroodje

DE BESTE BASIS VOOR JE BURGER

Een 100% natuurlijk hamburgerbroodje met roombotersmaak, gemaakt van brioche- en tarwedeeg, voor de ultieme bite.

Hamburgerbroodje