fbpx

Natuurlijk brood

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Natuurlijk brood

Steeds meer mensen kiezen als ze brood kopen voor natuurlijk brood. Mensen kiezen ook steeds vaker voor biologische groenten en biologisch fruit en vlees. Voor deze groep mensen is natuurlijk brood een zeer bewuste keuze. Eerlijk is eerlijk: het smaakt ook nog eens extra lekker. Uiteraard heeft ook Bussing Brood natuurlijk brood in het assortiment. Besteden we bij al onze producten al veel aandacht aan de ingrediënten, bij dit brood letten we daarnaast ook op de wijze waarop de grondstoffen zijn geproduceerd. Uiteraard kunnen wij je informeren over de exacte ingrediëntenlijst van onze natuurlijke broodproducten.

Kies voor de unieke smaak van natuurlijk brood

Heb je een hotel of restaurant waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat, dan past ons natuurlijk brood daar uitstekend bij. Combineer het met Beter Leven vleeswaren, kaas van de kaasboerderij of maak er een echte traktatie van met één van onze heerlijke recepten. Ons brood past perfect op je menukaart. Natuurlijk brood bij het ontbijt, de lunch of als bijgerecht bij het diner geeft iedere maaltijd net dat beetje extra.

Gemakkelijk het lekkerste brood proeven

Natuurlijk brood is verkrijgbaar in verschillende varianten. De gemene deler is dat dit brood met de meeste zorg is gemaakt en gebakken. We laten onze broden altijd in alle rust rijzen, zodat de smaak en structuur nog beter tot hun recht komen. Wil je ook kennismaken met het brood assortiment van Bussing Brood? Informeer er dan naar bij één van onze broodadviseurs. Zij komen graag bij je langs om je enthousiast te maken voor onze liefde voor dit natuurlijke en eerlijke brood. Je komt met hen in contact via 0186 68 11 80.

Bekijk onze recepten

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80

Anderen bekeken ook:

Vijgenbrood | Tosti brood | Broodsoorten