fbpx

Mini hamburgerbroodjes

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Mini hamburgerbroodjes

De mini brioche hamburgerbroodjes van Bussing Brood smaken niet alleen lekker met een hamburger. Je kunt ze beleggen met een grote verscheidenheid aan belegsoorten. Het voordeel van onze mini hamburgerbroodjes is dat ze niet alleen tijdens de lunch of het diner kunnen worden gegeten, maar ook prima kunnen dienen als tussendoortje. Als je je gasten wat anders wilt bieden dan een traditionele bittergarnituur of een kaasplankje dan kun je deze heerlijke broodjes beleggen met allerlei heerlijke variaties aan hartig of zoet beleg.

Met mini hamburgerbroodjes kun je eindeloos variëren

Mini brioche hamburgerbroodjes zijn echt niet alleen geschikt voor hamburgers. Je kunt ze ook prima met iets anders beleggen. Op de website van Bussing Brood vind je een uitgebreide verzameling met recepten en variaties voor het beleggen van diverse soorten brood waaronder natuurlijk ook ons populaire mini brioche hamburgerbroodje. Zo kun je een breed aanbod aan broodjes op je menukaart zetten.

Wil je proeven hoe een echt brioche hamburgerbroodje smaakt?

Mini hamburgerbroodjes zijn niet zomaar broodjes. Elk broodje is met zorg gebakken door Bussing Brood. Het moet knapperig en smaakvol zijn. En ook niet onbelangrijk: Je moet het kunnen beleggen zonder dat het broodje nog voor het bij je gast op tafel staat al zompig is geworden en al zijn smaak heeft verloren. Laat je verrassen door het hoogwaardige assortiment broodproducten van Bussing Brood en neem contact op met één van onze broodadviseurs. Zij komen indien gewenst graag langs met een sample pakket om je te overtuigen van de grote voordelen van ambachtelijk gebakken brood. Heb je interesse? Bel dan 0186 68 11 80.

Download het recept

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80

Anderen bekeken ook:

Natuurlijk brood | Vijgenbrood | Tosti brood