fbpx

Lunch inspiratie

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Lunch inspiratie

Voor de lekkerste lunch inspiratie is brood toch vaak het belangrijkste ingrediënt. Naast soepen en salades wordt brood het vaakst gegeten bij de maaltijd rond het middaguur. Voor je lunch inspiratie kun je een beroep doen op het ruime brood assortiment van Bussing Brood. Al sinds 1899 bakken wij het allerlekkerste brood voor de horeca en andere grootverbruikers. Wil je je gasten echt iets lekkers voorzetten, dan werk je met de beste ingrediënten. Dat geldt uiteraard ook voor brood. Kies niet zomaar brood, maar kies voor ambachtelijk en eerlijk gebakken brood van de echte broodbakker.

Kijk voor unieke lunch inspiratie op onze website

We bakken niet alleen het lekkerste brood, we denken ook graag na over hoe je ons brood het lekkerst kunt beleggen. Daarom vind je op de website van Bussing Brood een uitgebreide verzameling met heerlijke brood recepten. Hoewel we het met je eens zijn dat er niets gaat boven een lekker broodje Hollandse kaas, zijn er nog zoveel andere mogelijkheden. We laten je graag kennismaken met al onze broodsoorten en met de eindeloze mogelijkheden om daar een echte traktatie van te maken.

Zorg voor de meest inspirerende lunchkaart van de regio

Wil jij je onderscheiden van andere horeca in je omgeving? Ga dan voor lunch inspiratie naar Bussing Brood. Wij bakken het lekkerste brood en de lekkerste broodjes. Dat doen we met liefde en dat proef je. We kiezen alle ingrediënten met zorg en ons brood wordt in alle rust gebakken. Laat je vrijblijvend informeren door één van onze deskundige broodadviseurs. Zij kunnen als geen ander de passie van brood die iedereen binnen ons bedrijf heeft aan je overbrengen. Bel voor het maken van een afspraak 0186 68 11 80.

Download het recept

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80

Anderen bekeken ook:

Recepten brood | Borrelbrood | Breekbrood