fbpx

GROF VOLKOREN BROOD

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Grof volkoren brood

Grof volkoren brood is gezond en daarom is het een goede keuze voor het ontbijt of de lunch. Eet volkoren brood en je doet je gezondheid een enorm plezier. Deze stelling onderschrijven we bij Bussing Brood van harte. Niet alleen volkorenbrood is superlekker, brood eten is sowieso iets wat je dagelijks zou moeten doen. Er komen steeds meer alternatieven voor brood, maar wij houden graag vast aan de traditie van vers afgebakken brood waar we al sinds onze oprichting in 1899 in geloven.

Grof volkoren brood smaakt op elk moment

Grof volkoren brood kun je aanbieden bij het ontbijt in je hotel of restaurant. Maar het past natuurlijk ook prima bij de lunch. Bekijk onze heerlijke recepten die je je prima met verschillende broodsoorten, waaronder ons heerlijke volkoren landbrood kunt maken. Dit brood wordt gemaakt van de allerbeste granen en andere ingrediënten. Onze broden krijgen de tijd om te rijzen. Ook dit bevordert de smaak aanzienlijk. Heb je eenmaal ons Vol Zeeuws volkorenbrood geproefd, dan wil je nooit meer wat anders.

Verwen je gasten met het lekkerste brood

Wil je jouw gasten alleen het allerbeste voorzetten? Kies dan voor de ambachtelijke producten van Bussing Brood.  Alle broodsoorten, waaronder natuurlijk ook ons volkoren landbrood, worden gemaakt van de beste ingrediënten en volgens beproefde recepten. Wil je ook kennismaken met ons broodassortiment? Neem dan contact op met één van onze ervaren broodadviseurs voor een sample pakket. U bereikt hen via ons telefoonnummer 0186 68 11 80.

Bekijk onze recepten

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80