fbpx

Broodsoorten

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Broodsoorten

In Nederland hebben we de luxe dat we kunnen kiezen uit tientallen broodsoorten. Maar verschil is er wel degelijk. Het brood dat in supermarkten wordt verkocht haalt het natuurlijk niet bij het ambachtelijke brood van de echte bakker. De echte bakker die ’s morgens voor dag en dauw opstaat om de lekkerste broodsoorten in zijn steenoven te bakken gebruikt de allerbeste ingrediënten. Dat geldt ook voor de verschillende broodsoorten uit het assortiment van Bussing Brood. Wil je voor jouw horecazaak de allerlekkerste soorten broodjes dan kun je een keuze maken uit ons rijke assortiment.

Luxe broodsoorten voor fijnproevers

Al sinds 1899 bakken we brood in onze bakkerij. Dat doen we nog steeds met liefde en passie. De ingrediënten worden zorgvuldig gekozen, alleen het beste meel is goed genoeg. De broden worden zorgvuldig gekneed en daarna in de rijskasten gelegd om in alle rust te rijzen. Als de broden en verschillende soorten broodjes de oven in gaan om te worden gebakken, dan verspreidt zich de  heerlijke geur van versgebakken broden in onze bakkerij. Dat heerlijk geurende brood of verschillende soorten broodjes kunnen straks ook op de borden van jouw gasten liggen, nadat je het zelf hebt afgebakken.

Maak nu kennis met het assortiment van Bussing Brood

Ben je benieuwd hoe onze verschillende broodsoorten smaken? Dan komen we graag bij je langs om je kennis te laten maken met ons ruime assortiment. We nemen dan graag een sample pakket voor je mee zodat je direct het brood kunt proeven en beoordelen. Als je overtuigd bent van de kwaliteit van het ambachtelijke brood en verschillende soorten broodjes die wij dagelijks bakken, dan verwijzen we je graag naar onze horeca-grossiers. Je kunt een afspraak maken met één van de broodadviseurs via telefoonnummer 0186 68 11 80.

Bekijk onze recepten

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80