fbpx

Broodleverancier horeca

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Broodleverancier horeca

Een  goede broodleverancier die een kwalitatieve bakkerij heeft is essentieel in de horeca. De gasten komen immers voor het lekkere ontbijt of een smakelijke lunch. Daarnaast wordt er ook bij het diner vaak brood geserveerd. Een broodjes leverancier doet zijn werk alleen goed als de klanten graag terugkomen. En dat is precies waar we bij Bussing Brood als broodjes leverancier voor de horeca naar streven. Dat dat ons goed afgaat bewijst het feit dat we al sinds 1899 een gewaardeerde broodleverancier voor de horeca zijn.

Bestel je brood bij een betrouwbare broodleverancier horeca

Als je je gasten alleen het allerbeste wilt voorzetten dan wil je natuurlijk een broodleverancier die de horeca alleen producten van de allerbeste kwaliteit levert. Bij Bussing Brood maken we ambachtelijk bereide broodproducten volgens beproefd recept. Al generaties lang bakt de familie Bussing brood zoals het zou moeten smaken. Met eerlijke ingrediënten en liefde voor het vak. We zijn trots op onze producten en dat stralen we graag uit als dé broodleverancier met eigen bakkerij van de horeca. Eén van onze doelen is dat brood eten niet zomaar even tussendoor gebeurt maar dat iedereen er echt van geniet, zoals van een goed glas wijn of een mooi stuk vlees.

Laat je overtuigen en bestel ons sample pakket

De broodjes die wij als professionele leverancier met eigen bakkerij leveren zijn ideaal voor de horeca. Gemakkelijk in gebruik en eenvoudig rechtstreeks online te bestellen bij de grossier. We overtuigen je graag van de kwaliteit van Bussing Brood als broodjes leverancier in de horeca en van onze broodjes gebakken in onze eigen bakkerij. Daarom kun je als horeca ondernemer een sample pakket bestellen. We komen dat persoonlijk bij je afleveren, waarbij we uiteraard van de gelegenheid gebruik willen maken om je meer te vertellen over onze producten. Je kunt hiervoor contact opnemen met één van onze broodadviseurs. Dit kun je doen via 0186 68 11 80.

Bekijk onze recepten

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80

Anderen bekeken ook:

Breekbrood | Restaurant brood | Vloerbrood