fbpx

Brioche broodje

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Brioche broodje

Het brioche broodje wordt gebruikt voor één van de populairste snacks in Nederland: een broodje hamburger. Een brioche broodje wordt gemaakt van briochedeeg en tarwedeeg. Eén van de belangrijkste eigenschappen van het brioche broodje van Bussing Brood is dat het knapperig en zacht is en een lekkere bite heeft. Ook na het beleggen met een heerlijke hamburger, eventueel aangevuld met sla en andere ingrediënten.

Het brioche broodje is zeer veelzijdig

Het brioche broodje is zeker niet alleen geschikt voor een lekkere hamburger. Er zijn natuurlijk nog veel meer varianten mogelijk. Zoek je inspiratie voor de lunchkaart, bekijk dan de recepten die we op de website hebben gezet voor het beleggen van een brioche broodje. Onze brioche broodjes worden op ambachtelijke wijze gebakken en zijn daarom altijd heerlijk van smaak en behouden hun vorm en stevigheid, ongeacht waarmee je ze belegt.

Kies voor het lekkerste hamburgerbroodje van Nederland

Bij Bussing Brood bakken we al generaties lang de lekkerste broodjes. We doen dat volgens ons oude familierecept en uiteraard met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Voor ons staat brood gelijk aan puur genieten. Brood is gezond en lekker en maakt daarom deel uit van de dagelijkse voeding van de meeste Nederlanders. Wil je voor jouw lunchroom of restaurant ook graag de allerlekkerste broodjes serveren? Neem dan direct contact op met één van onze broodadviseurs. Zij komen graag bij je langs met ons sample pakket om je alles te vertellen over de passie voor brood die Bussing Brood uniek maakt. Bel voor het aanvragen van een sample en voor het maken van een afspraak 0186 68 11 80.

Download het recept

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80