fbpx

Breekbrood

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Breekbrood

Breekbrood is erg populair in de horeca. Het kan voor de lunch worden geserveerd met diverse soorten beleg of serveer eens een gevuld breekbrood. Maar je kunt het ook prima gebruiken als bijgerecht bij je voorgerechten of bij het hoofdgerecht tijdens het diner. Het breekbrood, gevuld met stukjes tomaat of olijf, van Bussing Brood wordt met de grootst mogelijke zorg gemaakt en uiteraard is smaak daarbij een belangrijk uitgangspunt. Brood moet lekker zijn. Zo lekker dat je het ook zonder beleg wilt eten.

Breekbrood past bij iedere maaltijd

Het breekbrood uit onze ambachtelijke bakkerij past bij iedere maaltijd. Het grote voordeel van breekbrood is natuurlijk dat het gemakkelijk in porties kan worden verdeeld. Je gasten kunnen daardoor gemakkelijk een stukje brood afbreken. Dit geeft vaak minder verspilling, iets waar in de horeca gelukkig steeds meer aandacht voor is. Op onze website vind je diverse recepten voor gevuld breekbrood. Zo maak je van dit brood een extra lekkere traktatie die zeker zal worden gewaardeerd door je gasten.

Het lekkerste brood koop je natuurlijk bij Bussing

Bussing Brood is dé leverancier voor breekbrood voor de horeca, wit en bruin of gevuld met olijf of pomodori. Naast dit heerlijke brood bestaat ons assortiment uit een groot aantal verschillende soorten brood en broodjes waarmee je de lekkerste gerechten kunt maken. Lekker voor ontbijt, lunch of diner. Laat je overtuigen en neem vandaag nog contact op met één van onze ervaren broodadviseurs, de gegevens staan op onze contactpagina. Wij zorgen er dan voor dat je een sample pakket persoonlijk geleverd krijgt. Je bereikt onze broodadviseurs via 0186 68 11 80.

Download het recept

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80