fbpx

Ambachtelijke bakker

Via de groothandel te bestellen
Ambachtelijk gebakken
100% genieten

Home / Ambachtelijke bakker

De ambachtelijke bakker, hij bestaat nog steeds. De bakker die ’s morgens vroeg opstaat om dagelijks vers brood in zijn winkel te kunnen verkopen. Maar ook voor grootverbruikers is de ambachtelijke bakker paraat. Bussing Brood bakt zijn brood al generaties lang volgens beproefde recepturen en met alleen de allerbeste ingrediënten. We kiezen met zorg de leveranciers van ons meel en maken het desem zelf. Zo kunnen we altijd de kwaliteit van onze producten garanderen. Niet alleen particulieren kopen hun brood graag bij de ambachtelijke bakker, dat geldt zeker ook voor ondernemers die hun gasten alleen het allerbeste willen voorzetten.

De ambachtelijke bakker stopt niet alleen de beste ingrediënten in zijn brood

Een ambachtelijke bakker heeft hart voor zijn werk. Hij gebruikt niet alleen de beste grondstoffen, hij bakt zijn broden met liefde. En dat proef je. Brood van de echte bakker ademt de smaak van brood dat met zorg en aandacht is gemaakt. Dat begint al met het bereiden van het deeg, dat in alle rust mag rijzen. Tijdens het rijzen wordt het deeg uiteraard ook nog extra gecontroleerd waarna het de steenoven in gaat om te worden afgebakken tot het lekkerste brood dat je ooit hebt geproefd. Direct na het zelf afbakken is ons brood natuurlijk op zijn allerlekkerst.

Wil je kennismaken met de ambachtelijke broden van Bussing Brood?

Als je ook kennis wilt maken met het complete assortiment van Bussing Brood, vraag dan nu ons sample pakket aan. We komen dat persoonlijk bij je brengen en presenteren. Tijdens dit bezoek kun je alle vragen stellen die je hebt over het brood en de andere producten van de ambachtelijke bakker. Als je besluit om voor ons brood te kiezen, dan kun je het direct bestellen bij jouw horeca-grossier. Bel ons voor meer informatie op 0186 68 11 80.

Bekijk onze recepten

Bussing brood in jouw restaurant?

Vraag een gratis sample aan of bel vrijblijvend voor meer informatie!

Vraag sample aan Bel ons: 0186 68 11 80

Anderen bekeken ook:

Breekbrood | Restaurant brood | Vloerbrood