fbpx

Meer dan de beste basis voor je burger

Vaak is de brioche bol de perfecte basis voor je burger. Maar wist je al dat het broodje voor nog zoveel meer te gebruiken is? Met zijn licht zoete karakter, romige smaak en heerlijke bite is de brioche bol van Bussing uitstekend voor het maken van verschillende recepten.

Met deze brioche bol, belegd met sappige kippendij, kastanjechampignons, paprika en aioli verras je zeker weten jouw gast.

De brioche bol kan ook heerlijk belegd worden met vegetarisch beleg. Wat dacht je bijvoorbeeld van pittige falafel met een harissa- yoghurtsausje. De bol is sterk genoeg om te combineren met pittige smaken.

En als je in de barbecue sferen wilt blijven is de pulled pork natuurlijk een fantastische optie. Eerst ingesmeerd met een dry rub en vervolgens op lage temperatuur heel lang gegaard. Zo blijft het vlees lekker sappig. Hier hebben wij het aangemaakt met een yoghurt dressing, zo blijft het minder vet. Verder belegd met rode kool en groene appel.

Maar ook met zoete smaken is onze brioche bol een kanjer. Zoals hier als wentelteefje, wel aan een kant gebakken, zodat de bol zijn vorm behoud. En verder belegd met een bolletje vanille ijs en warme chocolade saus. Daar krijg je toch mooi trek van!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*